NC VERENIGDE STATEN
 
 United States of America
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1975   Mary Ann Allan (usa)   Linda Searl (usa)   Clara Teyssier (usa)  
1976   Mary Ann Allan (usa)   Carolyn Peterson (usa)   Joyce Sulauke (usa)  
1977   Joyce Sulauke (usa)   Debra Schadewaldt (usa)   Joan Johnson (usa)  
1979   Wende Cragg (usa)  
1986   Liz Chapman (usa)  
1987   Annelie Chapman (usa)   Dina Di Santis (usa)  
1988   Lisa Muhich (usa)  
1989   Lisa Muhich (usa)   Dina Di Santis (usa)  
1990   Lisa Muhich (usa)   Dina Di Santis (usa)  
1991   Kathy Riggert (usa)  
1992   Lisa Muhich (usa)   Nancy Reynolds (usa)   Kathy Riggert (usa)  
1993   Lisa Muhich (usa)   Nancy Reynolds (usa)   Kathy Riggert (usa)  
1994   Shari Kain-Rodgers (usa)  
1995   Janice Bolland (usa)   Shari Kain-Rodgers (usa)   Laurie Brandt (usa)  
1996   Shari Kain-Rodgers (usa)   Janice Bolland (usa)   Alison Dunlap (usa)  
1997   Alison Dunlap (usa)   Miranda Briggs (usa)   Ruthie Matthes (usa)  
1998   Alison Dunlap (usa)   Ann Grande-Knapp (usa)   Carmen D`Aluisio-Richardson (usa)  
1999   Alison Dunlap (usa)   Ann Grande-Knapp (usa)   Shari Kain-Rodgers (usa)  
2000   Alison Dunlap (usa)   Ann Grande-Knapp (usa)   Rachel Lloyd (usa)  
2001   Alison Dunlap (usa)   Carmen D`Aluisio-Richardson (usa)   Rachel Lloyd (usa)  
2002   Ann Grande-Knapp (usa)   Rachel Lloyd (usa)   Gina Hall (usa)  
2003   Alison Dunlap (usa)   Rachel Lloyd (usa)   Gina Hall (usa)  
2004   Katherine Compton (usa)   Gina Hall (usa)   Ann Grande-Knapp (usa)  
2005   Katherine Compton (usa)   Ann Grande-Knapp (usa)   Maureen Bruno Roy (usa)  
2006   Katherine Compton (usa)   Georgia Gould (usa)   Kerry Barnholt (usa)  
2007   Katherine Compton (usa)   Rachel Lloyd (usa)   Georgia Gould (usa)  
2008   Katherine Compton (usa)   Georgia Gould (usa)   Rachel Lloyd (usa)  
2009   Katherine Compton (usa)   Meredith Miller (usa)   Amy Dombroski (usa)  
2010   Katherine Compton (usa)   Georgia Gould (usa)   Meredith Miller (usa)  
2012   Katherine Compton (usa)   Kaitlin Keough (Antonneau) (usa)   Nicole Duke (usa)  
2013   Katherine Compton (usa)   Jade Wilcoxson (usa)   Nicole Duke (usa)  
2014   Katherine Compton (usa)   Elle Anderson (usa)   Meredith Miller (usa)  
2015   Katherine Compton (usa)   Kaitlin Keough (Antonneau) (usa)   Rachel Lloyd (usa)  
2016   Katherine Compton (usa)   Georgia Gould (usa)   Kaitlin Keough (Antonneau) (usa)  
2017   Katherine Compton (usa)   Amanda Miller (usa)   Kaitlin Keough (Antonneau) (usa)  
2018   Katherine Compton (usa)   Ellen Noble (usa)   Kaitlin Keough (Antonneau) (usa)  
2018   Katherine Compton (usa)   Sunny Gilbert (usa)   Ellen Noble (usa)  

15 victories: Katherine Compton (usa)
6 victories: Alison Dunlap (usa)
5 victories: Lisa Muhich (usa)
2 victories: Mary Ann Allan (usa), Shari Kain-Rodgers (usa)