NC ITALY
 
 Italy
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1996   Maria-Paola Turcutto (ita)   Annabella Stropparo (ita)   Lucia Pizzolotto (ita)  
1997   Maria-Paola Turcutto (ita)   Annabella Stropparo (ita)   Lucia Pizzolotto (ita)  
1998   Annabella Stropparo (ita)   Lucia Pizzolotto (ita)   Monica Squarcina (ita)  
1999   Annabella Stropparo (ita)   Lucia Pizzolotto (ita)   Elisa Balduzzi (ita)  
2000   Annabella Stropparo (ita)   Maria-Paola Turcutto (ita)   Veronica Sala (ita)  
2001   Annabella Stropparo (ita)   Veronica Sala (ita)   Maria-Paola Turcutto (ita)  
2002   Maria-Paola Turcutto (ita)   Vania Rossi (ita)   Simonetta Marone (ita)  
2003   Annabella Stropparo (ita)   Maria-Paola Turcutto (ita)   Paola Bortolin (ita)  
2004   Annabella Stropparo (ita)   Paola Bortolin (ita)   Claudia Marsilio (ita)  
2005   Annabella Stropparo (ita)   Paola Bortolin (ita)   Claudia Marsilio (ita)  
2006   Annabella Stropparo (ita)   Claudia Marsilio (ita)   Monica Brunati (ita)  
2007   Vania Rossi (ita)   Ilaria Rinaldi (ita)   Milena Calvani (ita)  
2008   Vania Rossi (ita)   Annabella Stropparo (ita)   Daniela Bresciani (ita)  
2009   Eva Lechner (ita)   Daniela Bresciani (ita)   Milena Cavani (ita)  
2010   Eva Lechner (ita)   Vania Rossi (ita)   Evelyn Steffler (ita)  
2011   Vania Rossi (ita)   Francesca Cucciniello (ita)   Eva Lechner (ita)  
2012   Eva Lechner (ita)   Vania Rossi (ita)   Valentina Scandolara (ita)  
2013   Eva Lechner (ita)   Vania Rossi (ita)   Valentina Scandolara (ita)  
2014   Eva Lechner (ita)   Nicoletta Bresciani (ita)   Roberta Gasparini (ita)  
2015   Eva Lechner (ita)   Alice Maria Arzuffi (ita)   Chiara Teocchi (ita)  
2016   Eva Lechner (ita)   Anna Oberparleiter (ita)   Alessia Bulleri (ita)  
2017   Eva Lechner (ita)   Alice Maria Arzuffi (ita)   Alessia Bulleri (ita)  
2018   Eva Lechner (ita)   Alice Maria Arzuffi (ita)   Alessia Bulleri (ita)  
2019   Eva Lechner (ita)   Alice Maria Arzuffi (ita)   Chiara Teocchi (ita)  

10 victories: Eva Lechner (ita)
8 victories: Annabella Stropparo (ita)
3 victories: Vania Rossi (ita), Maria-Paola Turcutto (ita)