NC BELGIUM
 
 Belgium
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2001   Kathleen Vermeiren (bel)   Anja Nobus (bel)   Lory Laroy (bel)  
2002   Anja Nobus (bel)   Kathleen Vermeiren (bel)   Hilde Quintens (bel)  
2003   Hilde Quintens (bel)   Anja Nobus (bel)   Veerle Ingels (bel)  
2004   Anja Nobus (bel)   Loes Sels (bel)   Kathleen Vermeiren (bel)  
2005   Veerle Ingels (bel)   Anja Nobus (bel)   Loes Sels (bel)  
2006   Hilde Quintens (bel)   Kathy Ingels (bel)   Anja Nobus (bel)  
2007   Loes Sels (bel)   Katrien Aerts (bel)   Hilde Quintens (bel)  
2008   Loes Sels (bel)   Veerle Ingels (bel)   Katrien Pauwels (bel)  
2009   Joyce Vanderbeken (bel)   Sanne Cant (bel)   Veerle Ingels (bel)  
2010   Sanne Cant (bel)   Joyce Vanderbeken (bel)   Ellen Van Loy (bel)  
2011   Sanne Cant (bel)   Nancy Bober (bel)   Joyce Vanderbeken (bel)  
2012   Sanne Cant (bel)   Joyce Vanderbeken (bel)   Hilde Quintens (bel)  
2013   Sanne Cant (bel)   Ellen Van Loy (bel)   Joyce Vanderbeken (bel)  
2014   Sanne Cant (bel)   Ellen Van Loy (bel)   Githa Michiels (bel)  
2015   Sanne Cant (bel)   Ellen Van Loy (bel)   Githa Michiels (bel)  
2016   Sanne Cant (bel)   Ellen Van Loy (bel)   Loes Sels (bel)  
2017   Sanne Cant (bel)   Laura Verdonschot (bel)   Ellen Van Loy (bel)  
2018   Sanne Cant (bel)   Ellen Van Loy (bel)   Loes Sels (bel)  

9 victories: Sanne Cant (bel)
2 victories: Anja Nobus (bel), Hilde Quintens (bel), Loes Sels (bel)