KRAWATTENCROSS
 
 Belgium
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2003   Anja Nobus (bel)   Hilde Quintens (bel)   Nicole De Bie-Leijten (bel)  
2005   Anja Nobus (bel)   Loes Sels (bel)   Hilde Quintens (bel)  
2006   Reza Ravenstijn-Hormes (ned)   Anja Nobus (bel)   Sanne Cant (bel)  
2007   Reza Ravenstijn-Hormes (ned)   Loes Sels (bel)   Sanne Cant (bel)  
2008   Daphny Van Den Brand (ned)   Reza Ravenstijn-Hormes (ned)   Sanne Cant (bel)  
2009   Daphny Van Den Brand (ned)   Marianne Vos (ned)   Sanne Cant (bel)  
2010   Marianne Vos (ned)   Daphny Van Den Brand (ned)   Sanne Cant (bel)  
2011   Sanne Cant (bel)   Marianne Vos (ned)   Hanka Kupfernagel (ger)  
2012   Marianne Vos (ned)   Daphny Van Den Brand (ned)   Sanne Cant (bel)  
2013   Marianne Vos (ned)   Sanne Cant (bel)   Sanne Van Paassen (ned)  
2014   Sanne Cant (bel)   Marianne Vos (ned)   Helen Wyman (Saunders) (gbr)  
2015   Sanne Cant (bel)   Ellen Van Loy (bel)   Helen Wyman (Saunders) (gbr)  
2017   Maud Kaptheijns (ned)   Sanne Cant (bel)   Laura Verdonschot (bel)  
2018   Sanne Cant (bel)   Maud Kaptheijns (ned)   Annemarie Worst (ned)  
2019   Sanne Cant (bel)   Denise Betsema (ned)   Loes Sels (bel)  

5 victories: Sanne Cant (bel)
3 victories: Marianne Vos (ned)
2 victories: Anja Nobus (bel), Reza Ravenstijn-Hormes (ned), Daphny Van Den Brand (ned)