GIETEN
 
 Netherlands
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1996   Reza Ravenstijn-Hormes (ned)   Mirella Van Melis (ned)   Inge Velthuis (ned)  
1997   Daphny Van Den Brand (ned)   Danielle Jansen (ned)   Nicole De Bie-Leijten (bel)  
1998   Daphny Van Den Brand (ned)   Danielle Jansen (ned)   Elly Van Boxmeer (ned)  
1999   Daphny Van Den Brand (ned)   Inge Velthuis (ned)   Danielle Jansen (ned)  
2000   Daphny Van Den Brand (ned)   Debby Mansveld (ned)   Inge Velthuis (ned)  
2001   Daphny Van Den Brand (ned)   Nicole De Bie-Leijten (bel)   Debby Mansveld (ned)  
2002   Reza Ravenstijn-Hormes (ned)   Marianne Vos (ned)   Nicole De Bie-Leijten (bel)  
2003   Reza Ravenstijn-Hormes (ned)   Marianne Vos (ned)   Birgit Hollmann-Frädrich (ger)  
2004   Marianne Vos (ned)   Birgit Hollmann-Frädrich (ger)   Arenda Grimberg (ned)  
2005   Marianne Vos (ned)   Reza Ravenstijn-Hormes (ned)   Birgit Hollmann-Frädrich (ger)  
2006   Marianne Vos (ned)   Reza Ravenstijn-Hormes (ned)   Susanne Juranek (ger)  
2007   Pavla Havlikova (cze)   Mirjam Melchers-Van Poppel (ned)   Stephanie Gaumnitz (Pohl) (ger)  
2008   Sanne Van Paassen (ned)   Loes Gunnewijk (ned)   Pavla Havlikova (cze)  
2009   Daphny Van Den Brand (ned)   Marianne Vos (ned)   Sanne Van Paassen (ned)  
2010   Daphny Van Den Brand (ned)   Sanne Van Paassen (ned)   Pavla Havlikova (cze)  
2011   Marianne Vos (ned)   Daphny Van Den Brand (ned)   Helen Wyman (Saunders) (gbr)  
2012   Helen Wyman (Saunders) (gbr)   Marianne Vos (ned)   Sanne Cant (bel)  
2013   Helen Wyman (Saunders) (gbr)   Sanne Cant (bel)   Sabrina Stultiens (ned)  
2014   Sanne Cant (bel)   Ellen Van Loy (bel)   Sophie De Boer (ned)  
2015   Sanne Cant (bel)   Nikki Brammeier (Harris) (gbr)   Jolien Verschueren (bel)  
2016   Sanne Cant (bel)   Lucinda Brand (ned)   Sophie De Boer (ned)  
2017   Maud Kaptheijns (ned)   Nikki Brammeier (Harris) (gbr)   Sophie De Boer (ned)  
2018   Annemarie Worst (ned)   Marianne Vos (ned)   Alice Maria Arzuffi (ita)  

7 victories: Daphny Van Den Brand (ned)
4 victories: Marianne Vos (ned)
3 victories: Sanne Cant (bel), Reza Ravenstijn-Hormes (ned)
2 victories: Helen Wyman (Saunders) (gbr)