HEUSDEN-ZOLDER
 
 Belgium
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2000   Sven Nys (bel)   Petr Dlask (cze)   Bart Wellens (bel)  
2008   Thijs Al (ned)   Kevin Pauwels (bel)   Sven Vanthourenhout (bel)  
2009   Kevin Pauwels (bel)   Niels Albert (bel)   Sven Nys (bel)  
2010   Lars Boom (ned)   Niels Albert (bel)   Bart Wellens (bel)  
2011   Kevin Pauwels (bel)   Zdenek Stybar (cze)   Sven Nys (bel)  
2012   Sven Nys (bel)   Niels Albert (bel)   Zdenek Stybar (cze)  
2013   Lars Van Der Haar (ned)   Martin Bina (cze)   Zdenek Stybar (cze)  
2014   Lars Van Der Haar (ned)   Kevin Pauwels (bel)   Corne Van Kessel (ned)  
2015   Mathieu Van Der Poel (ned)   Kevin Pauwels (bel)   Lars Van Der Haar (ned)  
2016   Wout Van Aert (bel)   Laurens Sweeck (bel)   Kevin Pauwels (bel)  
2017   Mathieu Van Der Poel (ned)   Laurens Sweeck (bel)   Wout Van Aert (bel)  
2018   Mathieu Van Der Poel (ned)   Wout Van Aert (bel)   Joris Nieuwenhuis (ned)  

3 victories: Mathieu Van Der Poel (ned)
2 victories: Sven Nys (bel), Kevin Pauwels (bel), Lars Van Der Haar (ned)