KOPPENBERGCROSS
 
 Belgium
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1988   Rudy Thielemans (bel)   Kurt De Roose (bel)   Rudy De Bie (bel)  
1989   Rudy Thielemans (bel)   Christiaan Hautekeete (bel)   Paul De Brauwer (bel)  
1990   Chris David (bel)   Guy Van Dijck (bel)   Ronny Poelvoorde (bel)  
1991   Peter Van Den Abeele (bel)   Paul De Brauwer (bel)   Beat Wabel (sui)  
1992   Pavel Camrda (csr)   Pavel Elsnic (csr)   Peter Van Den Abeele (bel)  
1996   Mario Lammens (bel)   Kris De Block (bel)   Jaak Eeckhout (bel)  
1997   Peter Van Den Abeele (bel)   Beat Wabel (sui)   Danny De Bie (bel)  
1998   Bart Wellens (bel)   Peter Van Den Abeele (bel)   Pascal Van Riet (bel)  
1999   Peter Van Den Abeele (bel)   Bart Wellens (bel)   Ben Berden (bel)  
1999   Mario De Clercq (bel)   Sven Nys (bel)   Bart Wellens (bel)  
2000   Mario De Clercq (bel)   Erwin Vervecken (bel)   Richard Groenendaal (ned)  
2001   Sven Nys (bel)   Richard Groenendaal (ned)   Erwin Vervecken (bel)  
2002   Richard Groenendaal (ned)   Sven Nys (bel)   Bart Wellens (bel)  
2003   Bart Wellens (bel)   Arne Daelmans (bel)   Sven Nys (bel)  
2004   Sven Nys (bel)   Richard Groenendaal (ned)   John Gadret (fra)  
2005   Sven Nys (bel)   Bart Wellens (bel)   John Gadret (fra)  
2006   Sven Nys (bel)   Richard Groenendaal (ned)   John Gadret (fra)  
2007   Sven Nys (bel)   Bart Wellens (bel)   Zdenek Stybar (cze)  
2008   Sven Nys (bel)   Lars Boom (ned)   Niels Albert (bel)  
2009   Sven Nys (bel)   Niels Albert (bel)   Klaas Vantornout (bel)  
2010   Sven Nys (bel)   Niels Albert (bel)   Kevin Pauwels (bel)  
2011   Kevin Pauwels (bel)   Sven Nys (bel)   Zdenek Stybar (cze)  
2012   Sven Nys (bel)   Niels Albert (bel)   Klaas Vantornout (bel)  
2013   Tom Meeusen (bel)   Kevin Pauwels (bel)   Klaas Vantornout (bel)  
2014   Wout Van Aert (bel)   Sven Nys (bel)   Kevin Pauwels (bel)  
2015   Wout Van Aert (bel)   Kevin Pauwels (bel)   Lars Van Der Haar (ned)  
2016   Wout Van Aert (bel)   Kevin Pauwels (bel)   Lars Van Der Haar (ned)  
2017   Mathieu Van Der Poel (ned)   Toon Aerts (bel)   Lars Van Der Haar (ned)  
2018   Toon Aerts (bel)   Michael Vanthourenhout (bel)   Wout Van Aert (bel)  

9 victories: Sven Nys (bel)
3 victories: Wout Van Aert (bel), Peter Van Den Abeele (bel)
2 victories: Mario De Clercq (bel), Rudy Thielemans (bel), Bart Wellens (bel)