SLUITINGSPRIJS
 
 Belgium
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1996   Paul Herijgers (bel)   Arne Daelmans (bel)   Peter Willemsens (bel)  
1997   Paul Herijgers (bel)   Peter Willemsens (bel)   Arne Daelmans (bel)  
1998   Arne Daelmans (bel)   Peter Willemsens (bel)   Alex Moonen (bel)  
1999   Sven Nys (bel)   Arne Daelmans (bel)   Erwin Vervecken (bel)  
2000   Arne Daelmans (bel)   Bart Wellens (bel)   Kipcho Volckaerts (bel)  
2001   Bart Wellens (bel)   Erwin Vervecken (bel)   Sven Vanthourenhout (bel)  
2002   Arne Daelmans (bel)   Wim Jacobs (bel)   Mario De Clercq (bel)  
2003   Ben Berden (bel)   Bart Wellens (bel)   Arne Daelmans (bel)  
2004   Richard Groenendaal (ned)   Mario De Clercq (bel)   Sven Vanthourenhout (bel)  
2005   Sven Nys (bel)   Davy Commeyne (bel)   Sven Vanthourenhout (bel)  
2006   Gerben De Knegt (ned)   Sven Nys (bel)   Erwin Vervecken (bel)  
2008   Niels Albert (bel)   Bart Wellens (bel)   Lars Boom (ned)  
2009   Sven Nys (bel)   Niels Albert (bel)   Sven Vanthourenhout (bel)  
2010   Bart Wellens (bel)   Zdenek Stybar (cze)   Kevin Pauwels (bel)  
2011   Niels Albert (bel)   Zdenek Stybar (cze)   Bart Aernouts (bel)  
2012   Niels Albert (bel)   Zdenek Stybar (cze)   Kevin Pauwels (bel)  
2013   Niels Albert (bel)   Klaas Vantornout (bel)   Jim Aernouts (bel)  
2014   Niels Albert (bel)   Tom Meeusen (bel)   Kevin Pauwels (bel)  
2015   Wout Van Aert (bel)   Kevin Pauwels (bel)   Laurens Sweeck (bel)  
2016   Kevin Pauwels (bel)   Wout Van Aert (bel)   Tom Meeusen (bel)  
2017   Wout Van Aert (bel)   Mathieu Van Der Poel (ned)   Tom Meeusen (bel)  
2018   Mathieu Van Der Poel (ned)   Laurens Sweeck (bel)   David Van Der Poel (ned)  

5 victories: Niels Albert (bel)
3 victories: Arne Daelmans (bel), Sven Nys (bel)
2 victories: Paul Herijgers (bel), Wout Van Aert (bel), Bart Wellens (bel)