NOMMAY
 
 France
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1995   Mike Kluge (ger)   Dominique Arnould (fra)   David Pagnier (fra)  
1996   Richard Groenendaal (ned)   Daniele Pontoni (ita)   Mario De Clercq (bel)  
1999   Adri Van Der Poel (ned)   Daniele Pontoni (ita)   Mario De Clercq (bel)  
2000   Daniele Pontoni (ita)   Richard Groenendaal (ned)   Mario De Clercq (bel)  
2000   Regis Duros (fra)   Guillaume Benoist (fra)   Ondrej Lukes (cze)  
2002   Erwin Vervecken (bel)   Mario De Clercq (bel)   Richard Groenendaal (ned)  
2004   Bart Wellens (bel)   Richard Groenendaal (ned)   Erwin Vervecken (bel)  
2005   Sven Nys (bel)   Tom Vannoppen (bel)   Sven Vanthourenhout (bel)  
2005   Francis Mourey (fra)   Christian Heule (sui)   Arnaud Labbe (fra)  
2007   Sven Nys (bel)   Bart Wellens (bel)   Gerben De Knegt (ned)  
2007   Francis Mourey (fra)   Radomir Simunek (cze)   John Gadret (fra)  
2008   Lars Boom (ned)   Sven Nys (bel)   Bart Wellens (bel)  
2009   Niels Albert (bel)   Zdenek Stybar (cze)   Sven Nys (bel)  
2010   Nicolas Bazin (fra)   Christian Heule (sui)   Jan Denuwelaere (bel)  
2011   Francis Mourey (fra)   Steve Chainel (fra)   Enrico Franzoi (ita)  
2014   Tom Meeusen (bel)   Francis Mourey (fra)   Philipp Walsleben (ger)  
2015   Francis Mourey (fra)   Diether Sweeck (bel)   Julien Taramarcaz (sui)  
2016   Clement Venturini (fra)   Melvin Rulliere (fra)   Arnold Jeannesson (fra)  
2018   Mathieu Van Der Poel (ned)   Wout Van Aert (bel)   Toon Aerts (bel)  

4 victories: Francis Mourey (fra)
2 victories: Sven Nys (bel)