NC VERENIGDE STATEN
 
 United States of America
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1975   Laurence Malone (usa)   Dan Nall (usa)   Joe Ryan (usa)  
1976   Laurence Malone (usa)   Joe Ryan (usa)   Mark Pringle (usa)  
1977   Laurence Malone (usa)   Clark Natwick (usa)   Joe Ryan (usa)  
1978   Laurence Malone (usa)   Clark Natwick (usa)   John Howard (usa)  
1979   Laurence Malone (usa)   Joe Ryan (usa)   Clark Natwick (usa)  
1980   Joe Ryan (usa)   Mark Jansen (usa)   Davis Phinney (usa)  
1981   Clark Natwick (usa)   Myron Lind (usa)   Joe Ryan (usa)  
1982   Roy Knickman (usa)   Clark Natwick (usa)   Steve Tilford (usa)  
1983   Steve Tilford (usa)   Clark Natwick (usa)   Timothy Rutledge (usa)  
1984   Steve Tilford (usa)   Roy Knickman (usa)   Laurence Malone (usa)  
1985   Paul Curley (usa)   Ned Overend (usa)   Miroslav Pauloski (usa)  
1986   Clark Natwick (usa)   Paul Curley (usa)   Casey Kunselman (usa)  
1987   Clark Natwick (usa)   Don Myrah (usa)   Paul Curley (usa)  
1988   Casey Kunselman (usa)   Don Myrah (usa)   Frank McCormack (usa)  
1989   Don Myrah (usa)   Paul Curley (usa)   Frank McCormack (usa)  
1990   Steve Tilford (usa)   Don Myrah (usa)   Frank McCormack (usa)  
1991   Don Myrah (usa)   Jan Wiejak (pol)   Paul Curley (usa)  
1992   Steve Tilford (usa)   Tim Rutherford (usa)  
1993   Mark Howe (usa)   Steve Tilford (usa)   Don Myrah (usa)  
1994   Don Myrah (usa)   Peter Webber (usa)   Daryl Price (usa)  
1995   Jan Wiejak (pol)   Mark McCormack (usa)   Daryl Price (usa)  
1996   Frank McCormack (usa)   Mark McCormack (usa)   Jan Wiejak (pol)  
1997   Mark McCormack (usa)   Frank McCormack (usa)   Dale Knapp (usa)  
1998   Frank McCormack (usa)   Steve Larsen (usa)   Jonathan Page (usa)  
1999   Marc Gullickson (usa)   Bart Bowen (usa)   Mark McCormack (usa)  
2000   Marc Gullickson (usa)   Bart Bowen (usa)   Mark McCormack (usa)  
2001   Timothy Johnson (usa)   Marc Gullickson (usa)   Mark McCormack (usa)  
2002   Jonathan Page (usa)   Todd Wells (usa)   Travis Brown (usa)  
2003   Jonathan Page (usa)   Todd Wells (usa)   Travis Brown (usa)  
2004   Jonathan Page (usa)   Todd Wells (usa)   Ryan Trebon (usa)  
2005   Todd Wells (usa)   Ryan Trebon (usa)   Jonathan Page (usa)  
2006   Ryan Trebon (usa)   Jonathan Page (usa)   Timothy Johnson (usa)  
2007   Timothy Johnson (usa)   Jonathan Page (usa)   Todd Wells (usa)  
2008   Ryan Trebon (usa)   James Driscoll (usa)   Jonathan Page (usa)  
2009   Timothy Johnson (usa)   Ryan Trebon (usa)   Jonathan Page (usa)  
2010   Todd Wells (usa)   Ryan Trebon (usa)   Jeremy Powers (usa)  
2012   Jeremy Powers (usa)   Ryan Trebon (usa)   Jonathan Page (usa)  
2013   Jonathan Page (usa)   Zach McDonald (usa)   James Driscoll (usa)  
2014   Jeremy Powers (usa)   Ryan Trebon (usa)   Timothy Johnson (usa)  
2015   Jeremy Powers (usa)   Jonathan Page (usa)   Zach McDonald (usa)  
2016   Jeremy Powers (usa)   Stephen Hyde (usa)   Logan Owen (usa)  
2017   Stephen Hyde (usa)   James Driscoll (usa)   Kerry Werner (usa)  
2018   Stephen Hyde (usa)   Jeremy Powers (usa)   Kerry Werner (usa)  

5 victories: Laurence Malone (usa)
4 victories: Jonathan Page (usa), Jeremy Powers (usa), Steve Tilford (usa)
3 victories: Timothy Johnson (usa), Don Myrah (usa), Clark Natwick (usa)
2 victories: Marc Gullickson (usa), Stephen Hyde (usa), Frank McCormack (usa), Ryan Trebon (usa), Todd Wells (usa)