NC AUSTRIA
 
 Austria
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1962   Josef Coser (aut)   Heiner Hofmann (aut)   Hans Praschberger (aut)  
1965   Heiner Hofmann (aut)   Roman Hummenberger (aut)   Walter Carbonare (aut)  
1969   Ludwig Kretz (aut)   Hermann Hollwert (aut)   Peter Mayer (aut)  
1971   Karl Sinzinger (aut)   Ludwig Kretz (aut)   Rudolf Kretz (aut)  
1974   Walter Obersberger (aut)   Franz Wiesinger (aut)   Stadlmayer (aut)  
1975   Walter Obersberger (aut)   Helmut Roltner (aut)   Ed Hauser (aut)  
1976   Walter Obersberger (aut)   Reinhardt Waltensberger (aut)  
1978   Walter Obersberger (aut)   Reinhardt Waltensberger (aut)   Christian Glaner (aut)  
1979   Reinhardt Waltensberger (aut)   Christian Glaner (aut)   Hermann Mandler (aut)  
1980   Reinhardt Waltensberger (aut)   Peter Höllbacher (aut)   Hermann Mandler (aut)  
1981   Reinhardt Waltensberger (aut)   Hermann Mandler (aut)   Peter Höllbacher (aut)  
1982   Reinhardt Waltensberger (aut)   Hermann Mandler (aut)   Wolfgang Winter (aut)  
1983   Reinhardt Waltensberger (aut)   Hermann Mandler (aut)   Christian Glaner (aut)  
1984   Hermann Mandler (aut)   Reinhard Waltenberger (aut)   Erich Jagsch (aut)  
1985   Hermann Mandler (aut)   Reinhardt Waltensberger (aut)   Albert Hainz (aut)  
1986   Reinhardt Waltensberger (aut)   Albert Hainz (aut)   Robert Hutter (aut)  
1987   Albert Hainz (aut)   Christian Deinhammer (aut)   Robert Hutter (aut)  
1988   Albert Hainz (aut)   Gerhard Zauner (aut)   Christian Deinhammer (aut)  
1989   Albert Hainz (aut)   Martin Aichholzer (aut)   Gerhard Zauner (aut)  
1990   Hermann Mandler (aut)   Gerhard Zauner (aut)   Martin Aichholzer (aut)  
1991   Gerhard Zauner (aut)   Martin Aichholzer (aut)   Gerhard Streit (aut)  
1992   Dietmar Stari (aut)   Gerhard Streit (aut)   Gerhard Zauner (aut)  
1993   Dietmar Stari (aut)   Gerhard Streit (aut)   Matthias Buxhofer (aut)  
1994   Dietmar Stari (aut)  
1995   Dietmar Stari (aut)   Matthias Buxhofer (aut)   Thomas Mühlbacher (aut)  
1996   Dietmar Stari (aut)   Matthias Buxhofer (aut)   Thomas Mühlbacher (aut)  
1997   Thomas Mühlbacher (aut)   Dietmar Stari (aut)   Matthias Buxhofer (aut)  
1998   Dietmar Stari (aut)   Martin Kraler (aut)   Christian Mittmasser (aut)  
1999   Johannes Müller (aut)   Dietmar Stari (aut)   Peter Presslauer (aut)  
2000   Gerrit Glomser (aut)   Dietmar Stari (aut)   Erwin Hammerschmid (aut)  
2001   Peter Presslauer (aut)   Harald Starzengruber (aut)   Stefan Nesenson (aut)  
2002   Peter Presslauer (aut)   Stefan Nesenson (aut)   Jochen Summer (aut)  
2003   Peter Presslauer (aut)   Gerrit Glomser (aut)   Jochen Summer (aut)  
2004   Peter Presslauer (aut)   Harald Starzengruber (aut)   Martin Haemmerle (aut)  
2005   Peter Presslauer (aut)   Gerald Hauer (aut)   Martin Haemmerle (aut)  
2006   Peter Presslauer (aut)   Harald Starzengruber (aut)   Gerrit Glomser (aut)  
2007   Peter Presslauer (aut)   Roland Moerx (aut)   Gerald Hauer (aut)  
2008   Peter Presslauer (aut)   Hannes Metzler (aut)   Gerrit Glomser (aut)  
2009   Peter Presslauer (aut)   Hannes Metzler (aut)   Harald Starzengruber (aut)  
2010   Peter Presslauer (aut)   Roland Moerx (aut)   Thomas Mair (aut)  
2011   Peter Presslauer (aut)   Alexander Gehbauer (aut)   Roland Moerx (aut)  
2012   Daniel Geismayr (aut)   Alexander Gehbauer (aut)   Karl Heinz Gollinger (aut)  
2013   Daniel Geismayr (aut)   Uwe Hochenwarter (aut)   Johann Fuchs (aut)  
2014   Daniel Geismayr (aut)   Uwe Hochenwarter (aut)   Daniel Federspiel (aut)  
2015   Alexander Gehbauer (aut)   Daniel Geismayr (aut)   Karl Heinz Gollinger (aut)  
2016   Alexander Gehbauer (aut)   Thomas Mair (aut)   Karl Heinz Gollinger (aut)  
2017   Gregor Raggl (aut)   Daniel Federspiel (aut)   Felix Ritzinger (aut)  
2018   Gregor Raggl (aut)   Daniel Federspiel (aut)   Felix Ritzinger (aut)  

11 victories: Peter Presslauer (aut)
6 victories: Dietmar Stari (aut), Reinhardt Waltensberger (aut)
4 victories: Walter Obersberger (aut)
3 victories: Daniel Geismayr (aut), Albert Hainz (aut), Hermann Mandler (aut)
2 victories: Alexander Gehbauer (aut), Gregor Raggl (aut)