NC UNITED KINGDOM
 
 United Kingdom
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1954   Alan Jackson (gbr)  
1955   Alan Jackson (gbr)   Alan Winters (gbr)   Don Stone (gbr)  
1956   Alan Jackson (gbr)   D. Smith (gbr)   M. Weston (gbr)  
1957   Don Stone (gbr)   Alan Jackson (gbr)   Paddy Hoban (gbr)  
1958   Don Stone (gbr)   Barry Spence (gbr)   W. Radford (gbr)  
1959   Barry Spence (gbr)   Alan Winters (gbr)   K. Knapman (gbr)  
1960   Dave Briggs (gbr)   Don Stone (gbr)   Alan Winters (gbr)  
1961   John Atkins (gbr)   M. Wilkinson (gbr)   Dave Briggs (gbr)  
1962   John Atkins (gbr)   M. Wilkinson (gbr)   Keith Mernickle (gbr)  
1963   Michael Stallard (gbr)   John Atkins (gbr)   Keith Mernickle (gbr)  
1964   Michael Stallard (gbr)   R. Mernickle (gbr)   Mick Ives (gbr)  
1965   Michael Stallard (gbr)   Keith Mernickle (gbr)   Harry Bond (gbr)  
1966   John Atkins (gbr)   Roger Page (gbr)   Dave Wren (gbr)  
1967   John Atkins (gbr)   Dave Wren (gbr)   John Barnes (gbr)  
1968   John Atkins (gbr)   Roger Page (gbr)   Dave Wren (gbr)  
1969   John Atkins (gbr)   Keith Mernickle (gbr)   Mick Ives (gbr)  
1970   John Atkins (gbr)  
1971   John Atkins (gbr)   Alfred Stone (gbr)   Keith Mernickle (gbr)  
1972   John Atkins (gbr)   Daryl Brassington (gbr)   Keith Mernickle (gbr)  
1973   John Atkins (gbr)   Keith Mernickle (gbr)   Eric Stone (gbr)  
1974   Jeff Morris (gbr)   John Atkins (gbr)   Daryl Brassington (gbr)  
1975   John Atkins (gbr)   Keith Mernickle (gbr)   Barry Davies (gbr)  
1976   Keith Mernickle (gbr)   John Atkins (gbr)   Chris Dodd (gbr)  
1977   John Atkins (gbr)   Keith Mernickle (gbr)   Ian Jewell (gbr)  
1978   Chris Wreghitt (gbr)   John Atkins (gbr)   Eric Stone (gbr)  
1979   Chris Wreghitt (gbr)   Phil Allison (gbr)   Eric Stone (gbr)  
1980   Chris Wreghitt (gbr)   Eric Stone (gbr)   Chris Dodd (gbr)  
1981   Chris Wreghitt (gbr)   Chris Ledger (gbr)   Eric Stone (gbr)  
1982   Chris Wreghitt (gbr)   Paul Watson (gbr)   Martin Springer (gbr)  
1983   Steve Douce (gbr)   Chris Wreghitt (gbr)   Christopher Young (gbr)  
1984   Christopher Young (gbr)   Steve Douce (gbr)   S. Barnes (gbr)  
1985   Steve Douce (gbr)   Christopher Young (gbr)   S. Barnes (gbr)  
1986   Steve Douce (gbr)   Christopher Young (gbr)   David Baker (gbr)  
1987   Steve Douce (gbr)   David Baker (gbr)   Tim Gould (gbr)  
1988   Steve Douce (gbr)   Tim Gould (gbr)   Christopher Young (gbr)  
1989   Steve Douce (gbr)   Barrie Clarke (gbr)   Tim Gould (gbr)  
1990   David Baker (gbr)   S. Barnes (gbr)   Steve Douce (gbr)  
1991   Christopher Young (gbr)   Steve Douce (gbr)   David Baker (gbr)  
1992   David Baker (gbr)   Tim Gould (gbr)   Christopher Young (gbr)  
1993   Steve Douce (gbr)   David Baker (gbr)   Peter Stevenson (gbr)  
1994   Roger Hammond (gbr)   Nicholas Craig (gbr)   Steve Douce (gbr)  
1995   Barrie Clarke (gbr)   Steve Knight (gbr)   Roger Hammond (gbr)  
1996   Nicholas Craig (gbr)   Barrie Clarke (gbr)   Roger Hammond (gbr)  
1997   Barrie Clarke (gbr)   Steve Knight (gbr)   Roger Hammond (gbr)  
1998   Nicholas Craig (gbr)   Barrie Clarke (gbr)   Steve Knight (gbr)  
1999   Steve Knight (gbr)   Nicholas Craig (gbr)   Barrie Clarke (gbr)  
2000   Roger Hammond (gbr)   Barrie Clarke (gbr)   Carl Sturgeon (gbr)  
2001   Roger Hammond (gbr)   Steve Knight (gbr)   Matthew Ellis (gbr)  
2002   Roger Hammond (gbr)   Matthew Ellis (gbr)   Nicholas Craig (gbr)  
2003   Roger Hammond (gbr)   Matthew Ellis (gbr)   Barrie Clarke (gbr)  
2004   Roger Hammond (gbr)   Nicholas Craig (gbr)   Jody Crawforth (gbr)  
2005   Nicholas Craig (gbr)   Liam Killeen (gbr)   Matthew Ellis (gbr)  
2006   Roger Hammond (gbr)   Liam Killeen (gbr)   Jody Crawforth (gbr)  
2007   Phillip Dixon (gbr)   Nicholas Craig (gbr)   Robert Jebb (gbr)  
2008   Roger Hammond (gbr)   Liam Killeen (gbr)   Paul Oldham (gbr)  
2009   Jody Crawforth (gbr)   Paul Oldham (gbr)   Roger Hammond (gbr)  
2010   Ian Bibby (gbr)   Jody Crawforth (gbr)   Paul Oldham (gbr)  
2011   Paul Oldham (gbr)   Jody Crawforth (gbr)   Liam Killeen (gbr)  
2012   Ian Field (gbr)   Liam Killeen (gbr)   Jody Crawforth (gbr)  
2013   Ian Field (gbr)   Ian Bibby (gbr)   David Fletcher (gbr)  
2014   Ian Field (gbr)   David Fletcher (gbr)   Nicholas Craig (gbr)  
2015   Ian Field (gbr)   Liam Killeen (gbr)   Lewis Craven (gbr)  
2016   Liam Killeen (gbr)   Ian Field (gbr)   Jack Clarkson (gbr)  
2017   Ian Field (gbr)   Liam Killeen (gbr)   Paul Oldham (gbr)  
2018   Grant Ferguson (gbr)   Ian Field (gbr)   Liam Killeen (gbr)  

12 victories: John Atkins (gbr)
8 victories: Roger Hammond (gbr)
7 victories: Steve Douce (gbr)
5 victories: Ian Field (gbr), Chris Wreghitt (gbr)
3 victories: Nicholas Craig (gbr), Alan Jackson (gbr), Michael Stallard (gbr)
2 victories: David Baker (gbr), Barrie Clarke (gbr), Don Stone (gbr), Christopher Young (gbr)