NC BELGIUM
 
 Belgium
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1910   Philippe Thijs (bel)  
1912   Joseph Van Ingelghem (bel)   Jean-Baptiste Delafaille (bel)   Pierre Everaerts (bel)  
1913   Henri Moerenhout (bel)   Modeste Lambert (bel)   Jean-Baptiste Delafaille (bel)  
1914   Joseph Van Ingelghem (bel)   Guillaume Perwez (bel)   Victor Doms (bel)  
1921   René Vermandel (bel)   Gaston Carels (bel)   Theophile Van Eetvelde (bel)  
1922   Maurice De Waele (bel)   Pieter Speeckaert (bel)   Gérard Debaets (bel)  
1923   Theophile Van Eetvelde (bel)   Henri Moerenhout (bel)   Maurice De Waele (bel)  
1924   Joseph Van Dam (bel)   Maurice De Waele (bel)   Charles Mondelaers (bel)  
1925   Petrus Verhaegen (bel)   Jean Dewaerheydt (bel)   Georges Lemaire (bel)  
1926   Henri Moerenhout (bel)   Dieudonné Smets (bel)   Charles Meunier (bel)  
1927   Jan Meeuwis (bel)   Georges Ronsse (bel)   Emile Deguitte (bel)  
1928   Jules Goedhuys (bel)   August Verdyck (bel)   Pierre Van Den Eynde (bel)  
1929   Georges Ronsse (bel)   Jules Goedhuys (bel)   Lode Delannoy (bel)  
1930   Georges Ronsse (bel)   Maurice Seynaeve (bel)   Jan Mertens (bel)  
1931   Jules Goedhuys (bel)   Alfons Schepers (bel)   Godfried Devoght (bel)  
1932   Joseph Demuysere (bel)   Leopold Roosemont (bel)   Louis Hardiquest (bel)  
1933   Maurice Seynaeve (bel)   Leopold Roosemont (bel)   Jules Goedhuys (bel)  
1934   Maurice Seynaeve (bel)   Jules Geens (bel)   Raymond Gouverneur (bel)  
1935   Maurice Seynaeve (bel)   Jules Kneepkens (bel)   Jules Geens (bel)  
1936   Maurice Seynaeve (bel)   Jules Kneepkens (bel)   Jules Geens (bel)  
1937   Maurice Seynaeve (bel)   Lode Michiels (bel)   Omer Thys (bel)  
1938   Omer Thys (bel)   Pierre Vermeiren (bel)   Camiel Vermassen (bel)  
1939   Omer Thys (bel)   Camiel Vermassen (bel)   Lode Michiels (bel)  
1941   Richard Blendeman (bel)   Julien Douws (bel)   Eugene Jacobs (bel)  
1942   Eugene Jacobs (bel)   Lode Poels (bel)   Joseph Somers (bel)  
1943   Eugene Jacobs (bel)   Richard Blendeman (bel)   Joseph Somers (bel)  
1944   Frans Van Hellemont (bel)   Lode Poels (bel)   Georges Claes (bel)  
1945   Georges Vandermeirsch (bel)   Lode Michiels (bel)   Eugene Jacobs (bel)  
1946   Georges Vandermeirsch (bel)   Lode Michiels (bel)   Oscar Goethals (bel)  
1947   Georges Vandermeirsch (bel)   Lode Michiels (bel)   Odiel Van Den Meerschaut (bel)  
1948   Frans Decoster (bel)   Odiel Van Den Meerschaut (bel)   Frans Loyaerts (bel)  
1949   Georges Vandermeirsch (bel)   Frans Decoster (bel)   Eugene Jacobs (bel)  
1950   Firmin Van Kerrebroeck (bel)   Georges Vandermeirsch (bel)   Michel Decroix (bel)  
1951   Georges Vandermeirsch (bel)   Firmin Van Kerrebroeck (bel)   Michel Decroix (bel)  
1952   Firmin Van Kerrebroeck (bel)   Frans Feremans (bel)   Irene De Keyser (bel)  
1953   Georges Furnière (bel)   Roger De Clercq (bel)   Firmin Van Kerrebroeck (bel)  
1954   Frans Feremans (bel)   Roger De Clercq (bel)   Charles Van Houtte (bel)  
1955   Firmin Van Kerrebroeck (bel)   Roger De Clercq (bel)   Frans Feremans (bel)  
1956   Firmin Van Kerrebroeck (bel)   Roger De Clercq (bel)   Calixte Van Steenbrugge (bel)  
1957   René De Rey (bel)   Georges Furnière (bel)   Roger De Clercq (bel)  
1958   Firmin Van Kerrebroeck (bel)   Roger De Clercq (bel)   Henri Willems (bel)  
1959   René De Rey (bel)   Firmin Van Kerrebroeck (bel)   Henri Willems (bel)  
1960   Roger De Clercq (bel)   Firmin Van Kerrebroeck (bel)   Pierre Kumps (bel)  
1961   Firmin Van Kerrebroeck (bel)   Herman Van Caester (bel)   Pierre Kumps (bel)  
1962   Roger De Clercq (bel)   Albert Van Damme (bel)   Pierre Kumps (bel)  
1963   Albert Van Damme (bel)   Joseph Matheussen (bel)   Pierre Kumps (bel)  
1964   Roger De Clercq (bel)   René De Rey (bel)   Albert Van Damme (bel)  
1965   Albert Van Damme (bel)  
Albert Van Damme (bel)  
René De Rey (bel)  
Pierre Kumps (bel)  
Leon Scheirs (bel)  
Robert Vermeire (bel)  
1966   Eric De Vlaeminck (bel)   Freddy Nijs (bel)   René De Clercq (bel)  
1968   Eric De Vlaeminck (bel)  
Albert Van Damme (bel)  
Roger De Vlaeminck (bel)  
Julien Van Den Haesevelde (bel)  
Freddy Nijs (bel)  
Herman Van Caester (bel)  
1970   Albert Van Damme (bel)   Roger De Vlaeminck (bel)   Daniel Van Damme (bel)  
1971   Eric De Vlaeminck (bel)   Albert Van Damme (bel)   René De Clercq (bel)  
1972   Eric De Vlaeminck (bel)   Albert Van Damme (bel)   Michel Baele (bel)  
1973   Albert Van Damme (bel)   Michel Baele (bel)   Julien Van Den Haesevelde (bel)  
1974   Roger De Vlaeminck (bel)   Albert Van Damme (bel)   Michel Baele (bel)  
1975   Roger De Vlaeminck (bel)   Eric De Vlaeminck (bel)   Marc De Block (bel)  
1976   Marc De Block (bel)   Eric Desruelle (bel)   Luc Van Goidsenhoven (bel)  
1977   Marc De Block (bel)   Albert Van Damme (bel)   Eric De Vlaeminck (bel)  
1978   Roger De Vlaeminck (bel)   Eric Desruelle (bel)   Jan Teugels (bel)  
1979   Jan Teugels (bel)   Roger De Vlaeminck (bel)   Robert Vermeire (bel)  
1980   Roland Liboton (bel)   Robert Vermeire (bel)   Johan Ghyllebert (bel)  
1981   Roland Liboton (bel)   Robert Vermeire (bel)   Johan Ghyllebert (bel)  
1982   Roland Liboton (bel)   Robert Vermeire (bel)   Johan Ghyllebert (bel)  
1983   Roland Liboton (bel)   Robert Vermeire (bel)   Johan Ghyllebert (bel)  
1984   Roland Liboton (bel)   Robert Vermeire (bel)   André Messelis (bel)  
1985   Roland Liboton (bel)   Yvan Messelis (bel)   Rudy De Bie (bel)  
1986   Roland Liboton (bel)   Ludo De Rey (bel)   Dirk Pauwels (bel)  
1987   Roland Liboton (bel)   Paul De Brauwer (bel)   Yvan Messelis (bel)  
1988   Roland Liboton (bel)   Paul De Brauwer (bel)   Danny De Bie (bel)  
1989   Roland Liboton (bel)   Yvan Messelis (bel)   Danny De Bie (bel)  
1990   Danny De Bie (bel)   Roland Liboton (bel)   Yvan Messelis (bel)  
1991   Danny De Bie (bel)   Paul De Brauwer (bel)   Johan Museeuw (bel)  
1992   Danny De Bie (bel)   Guy Van Dijck (bel)   Paul De Brauwer (bel)  
1993   Paul Herijgers (bel)   Danny De Bie (bel)   Paul De Brauwer (bel)  
1994   Peter Van Den Abeele (bel)   Danny De Bie (bel)   Filip Van Luchem (bel)  
1995   Marc Janssens (bel)   Erwin Vervecken (bel)   Peter Van Den Abeele (bel)  
1996   Erwin Vervecken (bel)   Paul Herijgers (bel)   Mario De Clercq (bel)  
1997   Paul Herijgers (bel)   Mario De Clercq (bel)   Arne Daelmans (bel)  
1998   Marc Janssens (bel)   Erwin Vervecken (bel)   Mario De Clercq (bel)  
1999   Marc Janssens (bel)   Mario De Clercq (bel)   Sven Nys (bel)  
2000   Sven Nys (bel)   Erwin Vervecken (bel)   Mario De Clercq (bel)  
2001   Mario De Clercq (bel)   Erwin Vervecken (bel)   Bart Wellens (bel)  
2002   Mario De Clercq (bel)   Erwin Vervecken (bel)   Sven Vanthourenhout (bel)  
2003   Sven Nys (bel)   Ben Berden (bel)   Bart Wellens (bel)  
2004   Bart Wellens (bel)   Mario De Clercq (bel)   Sven Nys (bel)  
2005   Sven Nys (bel)   Tom Vannoppen (bel)   Ben Berden (bel)  
2006   Sven Nys (bel)   Erwin Vervecken (bel)   Bart Wellens (bel)  
2007   Bart Wellens (bel)   Klaas Vantornout (bel)   Sven Nys (bel)  
2008   Sven Nys (bel)   Bart Wellens (bel)   Niels Albert (bel)  
2009   Sven Nys (bel)   Niels Albert (bel)   Kevin Pauwels (bel)  
2010   Sven Nys (bel)   Klaas Vantornout (bel)   Tom Meeusen (bel)  
2011   Niels Albert (bel)   Bart Wellens (bel)   Kevin Pauwels (bel)  
2012   Sven Nys (bel)   Niels Albert (bel)   Rob Peeters (bel)  
2013   Klaas Vantornout (bel)   Sven Nys (bel)   Kevin Pauwels (bel)  
2014   Sven Nys (bel)   Rob Peeters (bel)   Bart Wellens (bel)  
2015   Klaas Vantornout (bel)   Tom Meeusen (bel)   Wout Van Aert (bel)  
2016   Wout Van Aert (bel)   Laurens Sweeck (bel)   Sven Nys (bel)  
2017   Wout Van Aert (bel)   Kevin Pauwels (bel)   Laurens Sweeck (bel)  
2018   Wout Van Aert (bel)   Laurens Sweeck (bel)   Daan Soete (bel)  

10 victories: Roland Liboton (bel)
9 victories: Sven Nys (bel)
6 victories: Albert Van Damme (bel), Firmin Van Kerrebroeck (bel)
5 victories: Maurice Seynaeve (bel), Georges Vandermeirsch (bel)
4 victories: Eric De Vlaeminck (bel)
3 victories: Danny De Bie (bel), Roger De Clercq (bel), Roger De Vlaeminck (bel), Marc Janssens (bel), Wout Van Aert (bel)
2 victories: Marc De Block (bel), Mario De Clercq (bel), René De Rey (bel), Jules Goedhuys (bel), Paul Herijgers (bel), Eugene Jacobs (bel), Henri Moerenhout (bel), Georges Ronsse (bel), Omer Thys (bel), Joseph Van Ingelghem (bel), Klaas Vantornout (bel), Bart Wellens (bel)