NOORDZEECROSS
 
 Belgium
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1959   Roger De Clercq (bel)   René De Rey (bel)   Firmin Van Kerrebroeck (bel)  
1960   Rolf Wolfshohl (ger)   René De Rey (bel)   Albert Van Damme (bel)  
1961   Rolf Wolfshohl (ger)   Roger De Clercq (bel)   Albert Van Damme (bel)  
1962   Firmin Van Kerrebroeck (bel)   Albert Van Damme (bel)   Joseph Matheussen (bel)  
1963   Charles Van Houtte (bel)   René De Rey (bel)   Antoine Vanneste (bel)  
1964   René De Rey (bel)   Charles Van Houtte (bel)   Bernard Bettens (bel)  
1965   Roger De Clercq (bel)   Daniel Van Damme (bel)   René De Clercq (bel)  
1968   Eric De Vlaeminck (bel)   Robert Vermeire (bel)   Charles Van Houtte (bel)  
1970   Robert Vermeire (bel)   René De Clercq (bel)   Norbert Dedeckere (bel)  
1971   Eric De Vlaeminck (bel)   Norbert Dedeckere (bel)   Albert Van Damme (bel)  
1973   Eric De Vlaeminck (bel)   Norbert Dedeckere (bel)   John Atkins (gbr)  
1974   Norbert Dedeckere (bel)   André Geirland (bel)   Eric Desruelle (bel)  
1975   Eric De Vlaeminck (bel)   Eric Desruelle (bel)   André Geirland (bel)  
1976   Norbert Dedeckere (bel)   André Geirland (bel)   Eric Desruelle (bel)  
1977   Norbert Dedeckere (bel)   Albert Van Damme (bel)   Eric De Bruyne (bel)  
1979   André Geirland (bel)   Freddy De Schacht (bel)   Willy Vermaercke (bel)  
1983   Yvan Messelis (bel)   Johan Ghyllebert (bel)   Marc Van De Vijvere (bel)  
1984   Yvan Messelis (bel)   Johan Ghyllebert (bel)   Robert Vermeire (bel)  
1987   Wim Lambrechts (bel)   Roger De Vlaeminck (bel)   Dirk Pauwels (bel)  
1988   Alex Moonen (bel)   Guy Van Dijck (bel)   Filip Van Luchem (bel)  
1989   Wim Lambrechts (bel)   Alex Moonen (bel)   Rudy Thielemans (bel)  
1993   Arne Daelmans (bel)   Peter Willemsens (bel)   Guy Van Dijck (bel)  
1996   Paul Herijgers (bel)   Marc Janssens (bel)   Kris Wouters (bel)  
1997   Paul Herijgers (bel)   Danny De Bie (bel)   Kurt De Roose (bel)  
1998   David Willemsens (bel)   Peter Willemsens (bel)   Paul Herijgers (bel)  
1999   Peter Willemsens (bel)   Kris Wouters (bel)   Kurt De Roose (bel)  
2000   Kurt De Roose (bel)   Peter Willemsens (bel)   Sten Raeymakers (bel)  
2001   Sven Vanthourenhout (bel)   Davy Commeyne (bel)   Klaas Vantornout (bel)  
2002   Sven Nys (bel)   Tom Vannoppen (bel)   Erwin Vervecken (bel)  
2003   Sven Nys (bel)   Bart Wellens (bel)   Ben Berden (bel)  
2004   Sven Vanthourenhout (bel)   Davy Commeyne (bel)   Peter Van Santvliet (bel)  
2005   Sven Vanthourenhout (bel)   Gerben De Knegt (ned)   Jonathan Page (usa)  
2006   Bart Wellens (bel)   Jonathan Page (usa)   Enrico Franzoi (ita)  
2007   Sven Nys (bel)   Jonathan Page (usa)   Gerben De Knegt (ned)  
2008   Sven Nys (bel)   Thijs Al (ned)   Enrico Franzoi (ita)  
2009   Sven Nys (bel)   Tom Meeusen (bel)   Klaas Vantornout (bel)  
2011   Klaas Vantornout (bel)   Kevin Pauwels (bel)   Bart Wellens (bel)  
2012   Zdenek Stybar (cze)   Sven Nys (bel)   Tom Meeusen (bel)  
2013   Klaas Vantornout (bel)   Niels Albert (bel)   Tom Meeusen (bel)  
2014   Tom Meeusen (bel)   Kevin Pauwels (bel)   Sven Nys (bel)  
2015   Kevin Pauwels (bel)   Mathieu Van Der Poel (ned)   Wout Van Aert (bel)  
2016   Mathieu Van Der Poel (ned)   Tom Meeusen (bel)   Wout Van Aert (bel)  
2017   Mathieu Van Der Poel (ned)   Wout Van Aert (bel)   Laurens Sweeck (bel)  
2018   Mathieu Van Der Poel (ned)   Tim Merlier (bel)   Michael Vanthourenhout (bel)  

5 victories: Sven Nys (bel)
4 victories: Eric De Vlaeminck (bel)
3 victories: Norbert Dedeckere (bel), Mathieu Van Der Poel (ned), Sven Vanthourenhout (bel)
2 victories: Roger De Clercq (bel), Paul Herijgers (bel), Wim Lambrechts (bel), Yvan Messelis (bel), Klaas Vantornout (bel), Rolf Wolfshohl (ger)