AZENCROSS
 
 Belgium
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1984   Roland Liboton (bel)   Hennie Stamsnijder (ned)   Alex Herremans (bel)  
1985   Roland Liboton (bel)   Hennie Stamsnijder (ned)   Robert Vermeire (bel)  
1986   Hennie Stamsnijder (ned)   Yvan Messelis (bel)   Ludo De Rey (bel)  
1987   Hennie Stamsnijder (ned)   Huub Kools (ned)   Henk Baars (ned)  
1988   Roland Liboton (bel)   Yvan Messelis (bel)   Hennie Stamsnijder (ned)  
1989   Danny De Bie (bel)   Reinier Groenendaal (ned)   Pascal Van Riet (bel)  
1990   Danny De Bie (bel)   Gustaaf Van Bouwel (bel)   Wim Lambrechts (bel)  
1991   Danny De Bie (bel)   Gustaaf Van Bouwel (bel)   Wim Lambrechts (bel)  
1992   Adri Van Der Poel (ned)   Frank Van Den Abeele (bel)   Guy Van Dijck (bel)  
1993   Marc Janssens (bel)   Adri Van Der Poel (ned)   Paul Herijgers (bel)  
1994   Radomir Simunek Sr. (cze)   Richard Groenendaal (ned)   Daniele Pontoni (ita)  
1995   Paul Herijgers (bel)   Richard Groenendaal (ned)   Luca Bramati (ita)  
1996   Adri Van Der Poel (ned)   Richard Groenendaal (ned)   Mario De Clercq (bel)  
1997   Adri Van Der Poel (ned)   Marc Janssens (bel)   Paul Herijgers (bel)  
1998   Marc Janssens (bel)   Adri Van Der Poel (ned)   Sven Nys (bel)  
1999   Richard Groenendaal (ned)   Sven Nys (bel)   Adri Van Der Poel (ned)  
2000   Sven Nys (bel)   Bart Wellens (bel)   Erwin Vervecken (bel)  
2001   Erwin Vervecken (bel)   Peter Van Santvliet (bel)   Jiri Pospisil (cze)  
2002   Sven Nys (bel)   Richard Groenendaal (ned)   Tom Vannoppen (bel)  
2003   Bart Wellens (bel)   Sven Nys (bel)   Ben Berden (bel)  
2004   Sven Nys (bel)   Sven Vanthourenhout (bel)   Erwin Vervecken (bel)  
2005   Sven Nys (bel)   Enrico Franzoi (ita)   Petr Dlask (cze)  
2006   Niels Albert (bel)   Sven Nys (bel)   Erwin Vervecken (bel)  
2007   Lars Boom (ned)   Zdenek Stybar (cze)   Niels Albert (bel)  
2008   Zdenek Stybar (cze)   Sven Nys (bel)   Radomir Simunek (cze)  
2009   Sven Nys (bel)   Niels Albert (bel)   Zdenek Stybar (cze)  
2010   Niels Albert (bel)   Sven Nys (bel)   Zdenek Stybar (cze)  
2011   Niels Albert (bel)   Zdenek Stybar (cze)   Sven Nys (bel)  
2012   Niels Albert (bel)   Zdenek Stybar (cze)   Kevin Pauwels (bel)  
2013   Sven Nys (bel)   Rob Peeters (bel)   Niels Albert (bel)  
2014   Wout Van Aert (bel)   Mathieu Van Der Poel (ned)   Tom Meeusen (bel)  
2015   Tom Meeusen (bel)   Tim Merlier (bel)   Wout Van Aert (bel)  
2016   Wout Van Aert (bel)   Tom Meeusen (bel)   Kevin Pauwels (bel)  
2017   Mathieu Van Der Poel (ned)   Wout Van Aert (bel)   Toon Aerts (bel)  
2018   Mathieu Van Der Poel (ned)   Wout Van Aert (bel)   Toon Aerts (bel)  

6 victories: Sven Nys (bel)
4 victories: Niels Albert (bel)
3 victories: Danny De Bie (bel), Roland Liboton (bel), Adri Van Der Poel (ned)
2 victories: Marc Janssens (bel), Hennie Stamsnijder (ned), Wout Van Aert (bel), Mathieu Van Der Poel (ned)