KRAWATTENCROSS
 
 Belgium
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1985   Paul Herijgers (bel)   Daniel Van Den Bosch (bel)   Walter Marijnissen (bel)  
1992   Peter Willemsens (bel)   Dirk Pauwels (bel)   Guy Van Dijck (bel)  
1994   Paul Herijgers (bel)   Peter Willemsens (bel)   Alex Moonen (bel)  
1996   Erwin Vervecken (bel)   Paul Herijgers (bel)   Arne Daelmans (bel)  
1997   Adri Van Der Poel (ned)   Arne Daelmans (bel)   Sven Nys (bel)  
1998   Erwin Vervecken (bel)   Arne Daelmans (bel)   Sven Nys (bel)  
1999   Bart Wellens (bel)   Sven Nys (bel)   Arne Daelmans (bel)  
2000   Sven Nys (bel)   Bart Wellens (bel)   Arne Daelmans (bel)  
2001   Sven Nys (bel)   Geert Wellens (bel)   Erwin Vervecken (bel)  
2002   Bart Wellens (bel)   Erwin Vervecken (bel)   Arne Daelmans (bel)  
2003   Arne Daelmans (bel)   Bart Wellens (bel)   Sven Nys (bel)  
2005   Sven Nys (bel)   Richard Groenendaal (ned)   Sven Vanthourenhout (bel)  
2006   Sven Nys (bel)   Erwin Vervecken (bel)   Tom Vannoppen (bel)  
2007   Sven Nys (bel)   Richard Groenendaal (ned)   Gerben De Knegt (ned)  
2008   Niels Albert (bel)   Bart Wellens (bel)   Sven Nys (bel)  
2009   Niels Albert (bel)   Sven Nys (bel)   Bart Wellens (bel)  
2010   Sven Nys (bel)   Zdenek Stybar (cze)   Kevin Pauwels (bel)  
2011   Kevin Pauwels (bel)   Zdenek Stybar (cze)   Sven Nys (bel)  
2012   Tom Meeusen (bel)   Zdenek Stybar (cze)   Kevin Pauwels (bel)  
2013   Niels Albert (bel)   Klaas Vantornout (bel)   Sven Nys (bel)  
2014   Sven Nys (bel)   Lars Van Der Haar (ned)   Tom Meeusen (bel)  
2015   Mathieu Van Der Poel (ned)   Wout Van Aert (bel)   Sven Nys (bel)  
2017   Mathieu Van Der Poel (ned)   Wout Van Aert (bel)   Tom Meeusen (bel)  
2018   Mathieu Van Der Poel (ned)   Tim Merlier (bel)   Laurens Sweeck (bel)  

7 victories: Sven Nys (bel)
3 victories: Niels Albert (bel), Mathieu Van Der Poel (ned)
2 victories: Paul Herijgers (bel), Erwin Vervecken (bel), Bart Wellens (bel)