HOOGERHEIDE
 
 Netherlands
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2000   Richard Groenendaal (ned)   Sven Nys (bel)   Adri Van Der Poel (ned)  
2001   Richard Groenendaal (ned)   Gerben De Knegt (ned)   Sven Nys (bel)  
2002   Erwin Vervecken (bel)   Mario De Clercq (bel)   Peter Van Santvliet (bel)  
2003   Sven Nys (bel)   Bart Wellens (bel)   Ben Berden (bel)  
2004   Mario De Clercq (bel)   Tom Vannoppen (bel)   Arne Daelmans (bel)  
2005   Sven Nys (bel)   Davy Commeyne (bel)   Sven Vanthourenhout (bel)  
2006   Erwin Vervecken (bel)   John Gadret (fra)   Enrico Franzoi (ita)  
2007   Sven Nys (bel)   Petr Dlask (cze)   Erwin Vervecken (bel)  
2008   Lars Boom (ned)   Bart Wellens (bel)   Erwin Vervecken (bel)  
2010   Niels Albert (bel)   Zdenek Stybar (cze)   Kevin Pauwels (bel)  
2011   Niels Albert (bel)   Kevin Pauwels (bel)   Sven Nys (bel)  
2012   Kevin Pauwels (bel)   Zdenek Stybar (cze)   Klaas Vantornout (bel)  
2013   Martin Bina (cze)   Lars Van Der Haar (ned)   Simon Zahner (sui)  
2015   Mathieu Van Der Poel (ned)   Wout Van Aert (bel)   Gianni Vermeersch (bel)  
2016   Mathieu Van Der Poel (ned)   Wout Van Aert (bel)   Kevin Pauwels (bel)  
2017   Lars Van Der Haar (ned)   Tom Meeusen (bel)   Corne Van Kessel (ned)  
2018   Mathieu Van Der Poel (ned)   Wout Van Aert (bel)   Michael Vanthourenhout (bel)  

3 victories: Sven Nys (bel), Mathieu Van Der Poel (ned)
2 victories: Niels Albert (bel), Richard Groenendaal (ned), Erwin Vervecken (bel)