GP HASSELT
 
 Belgium
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2005   Sven Nys (bel)   Richard Groenendaal (ned)   Tom Vannoppen (bel)  
2006   Gerben De Knegt (ned)   Bart Wellens (bel)   Sven Nys (bel)  
2007   Sven Nys (bel)   Bart Wellens (bel)   Niels Albert (bel)  
2008   Bart Wellens (bel)   Kevin Pauwels (bel)   Rob Peeters (bel)  
2009   Zdenek Stybar (cze)   Kevin Pauwels (bel)   Niels Albert (bel)  
2010   Kevin Pauwels (bel)   Zdenek Stybar (cze)   Sven Nys (bel)  
2011   Kevin Pauwels (bel)   Zdenek Stybar (cze)   Sven Nys (bel)  
2012   Sven Nys (bel)   Niels Albert (bel)   Kevin Pauwels (bel)  
2013   Sven Nys (bel)   Niels Albert (bel)   Klaas Vantornout (bel)  
2014   Kevin Pauwels (bel)   Wout Van Aert (bel)   Tom Meeusen (bel)  
2015   Sven Nys (bel)   Tom Meeusen (bel)   Kevin Pauwels (bel)  
2016   Laurens Sweeck (bel)   Clement Venturini (fra)   Corne Van Kessel (ned)  
2017   Corne Van Kessel (ned)   Toon Aerts (bel)   David Van Der Poel (ned)  
2018   Kevin Pauwels (bel)   Jens Adams (bel)   Eli Iserbyt (bel)  

5 victories: Sven Nys (bel)
4 victories: Kevin Pauwels (bel)