GIETEN
 
 Netherlands
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1976   Hans Steekers (ned)   Kees Van De Wereld (ned)   Hennie Stamsnijder (ned)  
1977   Gerrit Scheffer (ned)   Kees Van De Wereld (ned)   Herman Snoeijink (ned)  
1978   Herman Snoeijink (ned)  
1979   Herman Snoeijink (ned)   Reinier Groenendaal (ned)   Hennie Stamsnijder (ned)  
1980   Rainer Paus (ger)   Reinier Groenendaal (ned)   Johan Ghyllebert (bel)  
1981   Reinier Groenendaal (ned)   Johan Ghyllebert (bel)   Kees Van De Wereld (ned)  
1982   Reinier Groenendaal (ned)   Johan Ghyllebert (bel)   Kees Van De Wereld (ned)  
1983   Reinier Groenendaal (ned)   Kees Van De Wereld (ned)   Johan Ghyllebert (bel)  
1984   Radomir Simunek Sr. (cze)   Frank Van Bakel (ned)   Reinier Groenendaal (ned)  
1985   Roland Liboton (bel)   Martin Hendriks (ned)   Hennie Stamsnijder (ned)  
1986   Paul De Brauwer (bel)   Adri Van Der Poel (ned)   Martin Hendriks (ned)  
1987   Roland Liboton (bel)   Martin Hendriks (ned)   Radomir Simunek Sr. (cze)  
1988   Chris Van Dijck (bel)   Bruno Lebras (fra)   Daniel Maquet (fra)  
1989   Paul De Brauwer (bel)   Danny De Bie (bel)   Henk Baars (ned)  
1990   Danny De Bie (bel)   Adri Van Der Poel (ned)   Christiaan Hautekeete (bel)  
1991   Danny De Bie (bel)   Radomir Simunek Sr. (cze)   Paul De Brauwer (bel)  
1992   Danny De Bie (bel)   Radomir Simunek Sr. (cze)   Henk Baars (ned)  
1993   Paul Herijgers (bel)   Erwin Vervecken (bel)   Peter Van Santvliet (bel)  
1994   Paul Herijgers (bel)   Radomir Simunek Sr. (cze)   Marc Janssens (bel)  
1995   Erwin Vervecken (bel)   Wim De Vos (ned)   Radomir Simunek Sr. (cze)  
1996   Adri Van Der Poel (ned)   Mario De Clercq (bel)   Daniele Pontoni (ita)  
1997   Richard Groenendaal (ned)   Adri Van Der Poel (ned)   Bart Wellens (bel)  
1998   Sven Nys (bel)   Richard Groenendaal (ned)   Bart Wellens (bel)  
1999   Sven Nys (bel)   Mario De Clercq (bel)   Richard Groenendaal (ned)  
2000   Richard Groenendaal (ned)   Bart Wellens (bel)   Peter Van Santvliet (bel)  
2001   Sven Nys (bel)   Tom Vannoppen (bel)   Bart Wellens (bel)  
2002   Sven Nys (bel)   Bart Wellens (bel)   Tom Vannoppen (bel)  
2003   Bart Wellens (bel)   Tom Vannoppen (bel)   Sven Nys (bel)  
2004   Sven Nys (bel)   Bart Wellens (bel)   Richard Groenendaal (ned)  
2005   Richard Groenendaal (ned)   Sven Nys (bel)   Gerben De Knegt (ned)  
2006   Sven Nys (bel)   Gerben De Knegt (ned)   Klaas Vantornout (bel)  
2007   Niels Albert (bel)   Sven Nys (bel)   Lars Boom (ned)  
2008   Klaas Vantornout (bel)   Bart Wellens (bel)   Sven Nys (bel)  
2009   Sven Nys (bel)   Kevin Pauwels (bel)   Niels Albert (bel)  
2010   Tom Meeusen (bel)   Radomir Simunek (cze)   Dieter Vanthourenhout (bel)  
2011   Sven Nys (bel)   Kevin Pauwels (bel)   Rob Peeters (bel)  
2012   Klaas Vantornout (bel)   Sven Nys (bel)   Kevin Pauwels (bel)  
2013   Niels Albert (bel)   Lars Van Der Haar (ned)   Tom Meeusen (bel)  
2014   Mathieu Van Der Poel (ned)   Lars Van Der Haar (ned)   Sven Nys (bel)  
2015   Wout Van Aert (bel)   Lars Van Der Haar (ned)   Tim Merlier (bel)  
2016   Mathieu Van Der Poel (ned)   Wout Van Aert (bel)   Laurens Sweeck (bel)  
2017   Mathieu Van Der Poel (ned)   Wout Van Aert (bel)   Laurens Sweeck (bel)  
2018   Mathieu Van Der Poel (ned)   Wout Van Aert (bel)   Toon Aerts (bel)  

8 victories: Sven Nys (bel)
4 victories: Mathieu Van Der Poel (ned)
3 victories: Danny De Bie (bel), Richard Groenendaal (ned), Reinier Groenendaal (ned)
2 victories: Niels Albert (bel), Paul De Brauwer (bel), Paul Herijgers (bel), Roland Liboton (bel), Herman Snoeijink (ned), Klaas Vantornout (bel)