GP ROUWMOER (ESSEN)
 
 Belgium
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
GP Rouwmoer (Essen)
1995   Paul Herijgers (bel)   Peter Willemsens (bel)   Kris Wouters (bel)  
1996   Adri Van Der Poel (ned)   Paul Herijgers (bel)   Alex Moonen (bel)  
1997   Richard Groenendaal (ned)   Wim De Vos (ned)   David Willemsens (bel)  
1998   Sven Nys (bel)   Mario De Clercq (bel)   Richard Groenendaal (ned)  
1999   Bart Wellens (bel)   Adri Van Der Poel (ned)   David Willemsens (bel)  
2000   Peter Van Santvliet (bel)   Richard Groenendaal (ned)   Erwin Vervecken (bel)  
2001   Mario De Clercq (bel)   Tom Vannoppen (bel)   Erwin Vervecken (bel)  
2002   Sven Nys (bel)   Bart Wellens (bel)   Mario De Clercq (bel)  
2003   Bart Wellens (bel)   Sven Nys (bel)   Peter Van Santvliet (bel)  
2004   Bart Wellens (bel)   Ben Berden (bel)   Richard Groenendaal (ned)  
2005   Bart Wellens (bel)   Richard Groenendaal (ned)   Sven Nys (bel)  
2006   Sven Nys (bel)   Bart Wellens (bel)   Gerben De Knegt (ned)  
2007   Sven Nys (bel)   Lars Boom (ned)   Zdenek Stybar (cze)  
2008   Sven Nys (bel)   Zdenek Stybar (cze)   Thijs Al (ned)  
2009   Niels Albert (bel)   Sven Nys (bel)   Zdenek Stybar (cze)  
2010   Sven Nys (bel)   Klaas Vantornout (bel)   Kevin Pauwels (bel)  
2011   Bart Wellens (bel)   Niels Albert (bel)   Rob Peeters (bel)  
2012   Jan Denuwelaere (bel)   Rob Peeters (bel)   Niels Albert (bel)  
2013   Kevin Pauwels (bel)   Sven Nys (bel)   Niels Albert (bel)  
Essen
2014   Wout Van Aert (bel)   Tom Meeusen (bel)   Rob Peeters (bel)  
2015   Wout Van Aert (bel)   Sven Nys (bel)   Michael Vanthourenhout (bel)  
2016   Wout Van Aert (bel)   Kevin Pauwels (bel)   Tom Meeusen (bel)  
2017   Mathieu Van Der Poel (ned)   Laurens Sweeck (bel)   Toon Aerts (bel)  
2018   Laurens Sweeck (bel)   Gianni Vermeersch (bel)   David Van Der Poel (ned)  

6 victories: Sven Nys (bel)
5 victories: Bart Wellens (bel)
3 victories: Wout Van Aert (bel)