DIEGEM
 
 Belgium
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1975   Albert Van Damme (bel)   Norbert Dedeckere (bel)   Jan Teugels (bel)  
1976   Albert Van Damme (bel)   Robert Vermeire (bel)   Jozef Thielemans (bel)  
1977   Robert Vermeire (bel)   Norbert Dedeckere (bel)   Yvan Messelis (bel)  
1979   Reinier Groenendaal (ned)   Norbert Dedeckere (bel)   Jan Teugels (bel)  
1979   Roger De Vlaeminck (bel)   Robert Vermeire (bel)   Roland Liboton (bel)  
1980   Roland Liboton (bel)   Robert Vermeire (bel)   Jan Teugels (bel)  
1981   Roger De Vlaeminck (bel)   Klaus-Peter Thaler (ger)   Roland Liboton (bel)  
1982   Roland Liboton (bel)   Reinier Groenendaal (ned)   Klaus-Peter Thaler (ger)  
1983   Roland Liboton (bel)   Hennie Stamsnijder (ned)   Albert Zweifel (sui)  
1984   Roland Liboton (bel)   Frank Van Bakel (ned)   Hennie Stamsnijder (ned)  
1985   Roland Liboton (bel)   Hennie Stamsnijder (ned)   Yvan Messelis (bel)  
1986   Roland Liboton (bel)   Hennie Stamsnijder (ned)   Martin Hendriks (ned)  
1987   Roland Liboton (bel)   Henk Baars (ned)   Paul De Brauwer (bel)  
1988   Roland Liboton (bel)   Hennie Stamsnijder (ned)   Yvan Messelis (bel)  
1989   Danny De Bie (bel)   Henk Baars (ned)   Kurt De Roose (bel)  
1990   Gustaaf Van Bouwel (bel)   Karel Camrda (csr)   Frank Van Bakel (ned)  
1991   Danny De Bie (bel)   Radomir Simunek Sr. (csr)   Daniele Pontoni (ita)  
1992   Marc Janssens (bel)   Daniele Pontoni (ita)   Wim De Vos (ned)  
1993   Daniele Pontoni (ita)   Thomas Frischknecht (sui)   Beat Wabel (sui)  
1994   Adri Van Der Poel (ned)   Richard Groenendaal (ned)   Paul Herijgers (bel)  
1995   Daniele Pontoni (ita)   Marc Janssens (bel)   Adri Van Der Poel (ned)  
1996   Daniele Pontoni (ita)   Wim De Vos (ned)   Mario De Clercq (bel)  
1997   Adri Van Der Poel (ned)   Richard Groenendaal (ned)   Daniele Pontoni (ita)  
1998   Sven Nys (bel)   Bart Wellens (bel)   Adri Van Der Poel (ned)  
1999   Richard Groenendaal (ned)   Adri Van Der Poel (ned)   Sven Nys (bel)  
2000   Sven Nys (bel)   Erwin Vervecken (bel)   Mario De Clercq (bel)  
2001   Erwin Vervecken (bel)   Mario De Clercq (bel)   Peter Van Santvliet (bel)  
2002   Mario De Clercq (bel)   Sven Nys (bel)   Tom Vannoppen (bel)  
2003   Bart Wellens (bel)   Mario De Clercq (bel)   Erwin Vervecken (bel)  
2004   Erwin Vervecken (bel)   Sven Nys (bel)   Sven Vanthourenhout (bel)  
2005   Gerben De Knegt (ned)   Sven Nys (bel)   Erwin Vervecken (bel)  
2006   Sven Nys (bel)   Bart Wellens (bel)   Kevin Pauwels (bel)  
2007   Sven Nys (bel)   Radomir Simunek (cze)   Zdenek Stybar (cze)  
2008   Zdenek Stybar (cze)   Klaas Vantornout (bel)   Sven Nys (bel)  
2009   Niels Albert (bel)   Zdenek Stybar (cze)   Kevin Pauwels (bel)  
2010   Niels Albert (bel)   Sven Nys (bel)   Zdenek Stybar (cze)  
2011   Niels Albert (bel)   Kevin Pauwels (bel)   Sven Nys (bel)  
2012   Niels Albert (bel)   Kevin Pauwels (bel)   Zdenek Stybar (cze)  
2013   Sven Nys (bel)   Tom Meeusen (bel)   Niels Albert (bel)  
2014   Mathieu Van Der Poel (ned)   Tom Meeusen (bel)   Kevin Pauwels (bel)  
2015   Mathieu Van Der Poel (ned)   Kevin Pauwels (bel)   Lars Van Der Haar (ned)  
2016   Mathieu Van Der Poel (ned)   Wout Van Aert (bel)   Kevin Pauwels (bel)  
2017   Mathieu Van Der Poel (ned)   Wout Van Aert (bel)   Laurens Sweeck (bel)  
2018   Mathieu Van Der Poel (ned)   Michael Vanthourenhout (bel)   Toon Aerts (bel)  

8 victories: Roland Liboton (bel)
5 victories: Sven Nys (bel), Mathieu Van Der Poel (ned)
4 victories: Niels Albert (bel)
3 victories: Daniele Pontoni (ita)
2 victories: Danny De Bie (bel), Roger De Vlaeminck (bel), Albert Van Damme (bel), Adri Van Der Poel (ned), Erwin Vervecken (bel)