ASPER-GAVERE
 
 Belgium
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1955   G. Dhaenens (bel)   Jean Van Rentergem (bel)   Jean Bruyneel (bel)  
1956   Roger De Clercq (bel)   Georges Furnière (bel)   Charles Van Houtte (bel)  
1959   Charles Van Houtte (bel)   Albert Van Damme (bel)   Herman Van Caester (bel)  
1964   Albert Van Damme (bel)   René De Rey (bel)   Michel Baele (bel)  
1978   Eric De Vlaeminck (bel)   Roger De Vlaeminck (bel)   Paul De Brauwer (bel)  
1979   Roger De Vlaeminck (bel)   Klaus-Peter Thaler (ger)   Ronan De Meyer (bel)  
1981   Hennie Stamsnijder (ned)   Klaus-Peter Thaler (ger)   Roland Liboton (bel)  
1982   Roger De Vlaeminck (bel)   Klaus-Peter Thaler (ger)   Reinier Groenendaal (ned)  
1983   Hennie Stamsnijder (ned)   Albert Zweifel (sui)   Johan Ghyllebert (bel)  
1984   Roland Liboton (bel)   Hennie Stamsnijder (ned)   Albert Zweifel (sui)  
1985   Hennie Stamsnijder (ned)   Reinier Groenendaal (ned)   Adri Van Der Poel (ned)  
1986   Hennie Stamsnijder (ned)   Roland Liboton (bel)   Yvan Messelis (bel)  
1987   Rudy De Bie (bel)   Yvan Messelis (bel)   Reinier Groenendaal (ned)  
1988   Roland Liboton (bel)   Yvan Messelis (bel)   Albert Zweifel (sui)  
1989   Paul De Brauwer (bel)   Danny De Bie (bel)   Hennie Stamsnijder (ned)  
1990   Danny De Bie (bel)   Christiaan Hautekeete (bel)   Paul De Brauwer (bel)  
1991   Adri Van Der Poel (ned)   Gustaaf Van Bouwel (bel)   Martin Hendriks (ned)  
1992   Huub Kools (ned)   Adri Van Der Poel (ned)   Danny De Bie (bel)  
1993   Daniele Pontoni (ita)   Thomas Frischknecht (sui)   Danny De Bie (bel)  
1993   Thomas Frischknecht (sui)   Daniele Pontoni (ita)   Danny De Bie (bel)  
1994   Daniele Pontoni (ita)   Marc Janssens (bel)   Erwin Vervecken (bel)  
1995   Wim De Vos (ned)   Luca Bramati (ita)   Richard Groenendaal (ned)  
1996   Richard Groenendaal (ned)   Marc Janssens (bel)   Erwin Vervecken (bel)  
1997   Richard Groenendaal (ned)   Erwin Vervecken (bel)   Danny De Bie (bel)  
1998   Mario De Clercq (bel)   Sven Nys (bel)   Bart Wellens (bel)  
1999   Richard Groenendaal (ned)   Sven Nys (bel)   Mario De Clercq (bel)  
2000   Peter Van Santvliet (bel)   Richard Groenendaal (ned)   Erwin Vervecken (bel)  
2001   Sven Nys (bel)   Tom Vannoppen (bel)   Richard Groenendaal (ned)  
2002   Bart Wellens (bel)   Mario De Clercq (bel)   Peter Van Santvliet (bel)  
2003   Bart Wellens (bel)   Erwin Vervecken (bel)   Sven Nys (bel)  
2004   Sven Nys (bel)   Ben Berden (bel)   Erwin Vervecken (bel)  
2005   Sven Nys (bel)   Gerben De Knegt (ned)   Enrico Franzoi (ita)  
2006   Sven Nys (bel)   Erwin Vervecken (bel)   John Gadret (fra)  
2007   Sven Nys (bel)   Francis Mourey (fra)   Bart Wellens (bel)  
2008   Sven Nys (bel)   Bart Wellens (bel)   Klaas Vantornout (bel)  
2009   Niels Albert (bel)   Sven Nys (bel)   Zdenek Stybar (cze)  
2010   Sven Nys (bel)   Kevin Pauwels (bel)   Niels Albert (bel)  
2011   Kevin Pauwels (bel)   Tom Meeusen (bel)   Zdenek Stybar (cze)  
2012   Sven Nys (bel)   Klaas Vantornout (bel)   Bart Wellens (bel)  
2013   Sven Nys (bel)   Philipp Walsleben (ger)   Klaas Vantornout (bel)  
2014   Klaas Vantornout (bel)   Kevin Pauwels (bel)   Sven Nys (bel)  
2015   Wout Van Aert (bel)   Sven Nys (bel)   Kevin Pauwels (bel)  
2016   Mathieu Van Der Poel (ned)   Wout Van Aert (bel)   Toon Aerts (bel)  
2017   Wout Van Aert (bel)   Toon Aerts (bel)   Mathieu Van Der Poel (ned)  
2018   Mathieu Van Der Poel (ned)   Toon Aerts (bel)   Wout Van Aert (bel)  

9 victories: Sven Nys (bel)
4 victories: Hennie Stamsnijder (ned)
3 victories: Richard Groenendaal (ned)
2 victories: Roger De Vlaeminck (bel), Roland Liboton (bel), Daniele Pontoni (ita), Wout Van Aert (bel), Mathieu Van Der Poel (ned), Bart Wellens (bel)