NC FRANCE ITT
 
 France
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1995   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Catherine Marsal (fra)   Cécile Odin (fra)  
1996   Marion Clignet (fra)   Fany Lecourtois (fra)   Chrystele Richard (fra)  
1997   Catherine Marsal (fra)   Emmanuelle Farcy (fra)   Laurence Leboucher (fra)  
1998   Albine Caillie (fra)   Laurence Leboucher (fra)   Pierrine Raimboeuf (fra)  
1999   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Catherine Marsal (fra)   Geraldine Loewenguth (fra)  
2000   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Albine Caillie (fra)   Marion Clignet (fra)  
2001   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Albine Caillie (fra)   Juliette Vandekerckhove (fra)  
2002   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Laurence Leboucher (fra)   Edwige Pitel (fra)  
2003   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Edwige Pitel (fra)   Sonia Huguet-Raiwisque (fra)  
2004   Edwige Pitel (fra)   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Sonia Huguet-Raiwisque (fra)  
2005   Edwige Pitel (fra)   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Marina Jaunatre (fra)  
2006   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Edwige Pitel (fra)   Maryline Salvetat (fra)  
2007   Maryline Salvetat (fra)   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Edwige Pitel (fra)  
2008   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Maryline Salvetat (fra)   Edwige Pitel (fra)  
2009   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Edwige Pitel (fra)   Marina Jaunatre (fra)  
2010   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Edwige Pitel (fra)   Christel Ferrier-Bruneau (fra)  
2011   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Christel Ferrier-Bruneau (fra)   Audrey Cordon-Ragot (fra)  
2012   Pauline Ferrand-Prévot (fra)   Audrey Cordon-Ragot (fra)   Edwige Pitel (fra)  
2013   Pauline Ferrand-Prévot (fra)   Audrey Cordon-Ragot (fra)   Melodie Lesueur (fra)  
2014   Pauline Ferrand-Prévot (fra)   Audrey Cordon-Ragot (fra)   Aude Biannic (fra)  
2015   Audrey Cordon-Ragot (fra)   Aude Biannic (fra)   Pauline Ferrand-Prévot (fra)  
2016   Audrey Cordon-Ragot (fra)   Edwige Pitel (fra)   Elise Delzenne (fra)  
2017   Audrey Cordon-Ragot (fra)   Séverine Eraud (fra)   Aude Biannic (fra)  
2018   Audrey Cordon-Ragot (fra)   Juliette Labous (fra)   Séverine Eraud (fra)  

11 victories: Jeannie Longo-Ciprelli (fra)
4 victories: Audrey Cordon-Ragot (fra)
3 victories: Pauline Ferrand-Prévot (fra)
2 victories: Edwige Pitel (fra)