NC GERMANY
 
 Germany
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1968   Monika Maklas (ger)   Ursula B├╝rger (ger)   Gisela Nagel (ger)  
1970   Ingrid Weigel-Persohn (ger)   Ursula B├╝rger (ger)   Doris Matwew (ger)  
1971   Ingrid Weigel-Persohn (ger)   Doris Matwew (ger)   Gisela Roehl (ger)  
1972   Ursula B├╝rger (ger)  
1973   Gisela Roehl (ger)   Ingrid Weigel-Persohn (ger)   Doris Matwew (ger)  
1974   Gisela Roehl (ger)   Schabel (ger)   Gisela Nagel (ger)  
1975   Ingrid Weigel-Persohn (ger)   Gisela Roehl (ger)   Ingrid Hellfrisch (ger)  
1976   Marianne Stuwe (ger)   Uta Rathmann (ger)   Gisela Roehl (ger)  
1977   Beate Habetz (ger)   Marianne Stuwe (ger)   Uta Rathmann (ger)  
1978   Beate Habetz (ger)   Uta Rathmann (ger)   Marianne Stuwe (ger)  
1979   Beate Habetz (ger)   Marianne Stuwe (ger)   Uta Rathmann (ger)  
1980   Beate Habetz (ger)  
1981   Gabi Habetz (ger)   Marianne Stuwe (ger)   Beate Habetz (ger)  
1982   Beate Habetz (ger)   Claudia Kaul (ger)   Claudia Lommatzsch (ger)  
1983   Beate Habetz (ger)   Gabriele Prieler-Altweck (ger)   Birgit Strecke (ger)  
1984   Sandra Kratz-Schumacher (ger)   Ines Varenkamp (ger)  
1985   Sandra Kratz-Schumacher (ger)   Ute Enzenauer (ger)   Monika Diebel (ger)  
1986   Ute Enzenauer (ger)   Angelika Darsch (ger)   Birgit F├Ârstl (ger)  
1987   Ute Enzenauer (ger)   Jutta Niehaus (ger)   Andrea Vranken-Sch├╝tze (ger)  
1988   Ines Varenkamp (ger)   Jutta Niehaus (ger)   Viola Paulitz-M├╝ller (ger)  
1989   Viola Paulitz-M├╝ller (ger)   Jutta Niehaus (ger)   Petra Koch-Stegherr (ger)  
1990   Heidi Metzger (ger)   Jutta Niehaus (ger)   Petra Rossner (ger)  
1991   Heidi Metzger (ger)   Andrea Vranken-Sch├╝tze (ger)   Gabriele Prieler-Altweck (ger)  
1992   Viola Paulitz-M├╝ller (ger)   Silvia Lamparter (ger)   Monika Diebel (ger)  
1993   Claudia Lehmann (ger)   Ina-Yoko Teutenberg (ger)   Sybille Lamparter (ger)  
1994   Regina Schleicher (ger)   Claudia Lehmann (ger)   Elena Unruh (ger)  
1995   Hanka Kupfernagel (ger)   Vera Hohlfeld (ger)   Ina-Yoko Teutenberg (ger)  
1996   Viola Paulitz-M├╝ller (ger)   Vera Hohlfeld (ger)   Petra Rossner (ger)  
1997   Hanka Kupfernagel (ger)   Vera Hohlfeld (ger)   Judith Arndt (ger)  
1998   Hanka Kupfernagel (ger)   Judith Arndt (ger)   Sandra Missbach (ger)  
1999   Hanka Kupfernagel (ger)   Petra Rossner (ger)   Kerstin Scheitle (ger)  
2000   Hanka Kupfernagel (ger)   Kerstin Scheitle (ger)   Tanja Hennes-Schmidt (ger)  
2001   Petra Rossner (ger)   Hanka Kupfernagel (ger)   Judith Arndt (ger)  
2002   Judith Arndt (ger)   Petra Rossner (ger)   Regina Schleicher (ger)  
2003   Trixi Worrack (ger)   Christiane S├Âder (aut)   Tina Liebig (ger)  
2004   Petra Rossner (ger)   Regina Schleicher (ger)   Angela Hennig (Brodtka) (ger)  
2005   Regina Schleicher (ger)   Tanja Hennes-Schmidt (ger)   Angela Hennig (Brodtka) (ger)  
2006   Claudia Lichtenberg (H├Ąusler) (ger)   Theresa Senff (ger)   Tina Liebig (ger)  
2007   Luise Keller (ger)   Claudia Lichtenberg (H├Ąusler) (ger)   Angela Hennig (Brodtka) (ger)  
2008   Luise Keller (ger)   Eva Lutz (ger)   Tina Liebig (ger)  
2009   Ina-Yoko Teutenberg (ger)   Marlen J├Âhrend (ger)   Regina Schleicher (ger)  
2010   Charlotte Becker (ger)   Judith Arndt (ger)   Trixi Worrack (ger)  
2011   Ina-Yoko Teutenberg (ger)   Judith Arndt (ger)   Hanka Kupfernagel (ger)  
2012   Judith Arndt (ger)   Charlotte Becker (ger)   Trixi Worrack (ger)  
2013   Trixi Worrack (ger)   Elke Gebhardt (ger)   Romy Kasper (ger)  
2014   Lisa Brennauer (ger)   Trixi Worrack (ger)   Martina Zwick (ger)  
2015   Trixi Worrack (ger)   Claudia Lichtenberg (H├Ąusler) (ger)   Lisa Brennauer (ger)  
2016   Mieke Kr├Âger (ger)   Lisa Brennauer (ger)   Jenny Hofmann (ger)  

6 victories: Beate Habetz (ger)
5 victories: Hanka Kupfernagel (ger)
3 victories: Viola Paulitz-M├╝ller (ger), Ingrid Weigel-Persohn (ger), Trixi Worrack (ger)
2 victories: Judith Arndt (ger), Ute Enzenauer (ger), Luise Keller (ger), Sandra Kratz-Schumacher (ger), Heidi Metzger (ger), Gisela Roehl (ger), Petra Rossner (ger), Regina Schleicher (ger), Ina-Yoko Teutenberg (ger)