CHRONO CHAMPENOIS
 
 France
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2001   Steve Fogen (lux)   Guillaume Canet (fra)   Xavier Pache (sui)  
2002   Tomas Vaitkus (ltu)   Olivier Kaisen (bel)   Francesco Rivera (ita)  
2003   Emilien Benoit Berges (fra)   Romain Genter (fra)   Dominique Rollin (can)  
2004   Andrej Kunitski (blr)   Florian Morizot (fra)   Jeff Sherstobitoff (can)  
2005   Mathieu Heijboer (ned)   Stef Clement (ned)   Alberto Kunz (ger)  
2006   Matti Helminen (fin)   Alexander Bespalov (rus)   Peter Latham (nzl)  
2007   Cameron Wurf (aus)   Mateusz Taciak (pol)   Michael Tronborg Kristensen (den)  
2008   Adriano Malori (ita)   Andreas Henig (ger)   Matti Helminen (fin)  
2009   Adriano Malori (ita)   Westley Gough (nzl)   David McCann (irl)  
2010   Rasmus Christian Quaade (den)   Matti Helminen (fin)   Luke Durbridge (aus)  
2011   Luke Durbridge (aus)   Rasmus Christian Quaade (den)   Anton Vorobyev (rus)  
2012   Rohan Dennis (aus)   Sergey Chernetskiy (rus)   Rasmus Christian Quaade (den)  
2013   Campbell Flakemore (aus)   Damien Howson (aus)   Stefan K√ľng (sui)  
2014   Rasmus Christian Quaade (den)   Reidar Bohlin Borgersen (nor)   Campbell Flakemore (aus)  
2015   Filippo Ganna (ita)   Vegard Stake Laengen (nor)   Davide Martinelli (ita)  
2016   Daniel Westmattelmann (ger)   Reidar Bohlin Borgersen (nor)   Nathan Van Hooydonck (bel)  
2018   Martin Toft Madsen (den)   Mikkel Bjerg (den)   Hamish Bond (nzl)  

2 victories: Adriano Malori (ita), Rasmus Christian Quaade (den)